Aandeel Randstad aan kop qua Nederlandse dividendaandelen

Fors dividend Randstad

Beleggers in het aandeel Randstad kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Op basis van de recente analistentaxaties behoort het aandeel Randstad tot één van de aandelen met de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 2.46 euro. Randstad 's dividendrendement komt hiermee uit op 4.86 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de uitzendsector ligt op een relatief royale 4.82 procent.

Dividendrendementen Randstad

De omzet van het concern uit Diemen over dit jaar komt uit op 26.47 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is licht minder dan de omzet over 2022 toen het concern 27.57 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Randstad in beeld plus taxaties 2023

aandelenkoers

Randstad Coca Cola Tilburg ©

Randstad
Randstad


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 796 miljoen euro. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten een winst per aandeel van 4.32 euro verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op 11.71 te liggen.

Laatste koersdoelen rond de 57 euro

De laatste 3 adviezen voor het uitzendbedrijf zijn afkomstig van Barclays , ABN AMRO en Exane BNP Paribas.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 9.26 miljard euro.

Het aandeel koerstte donderdag op een slotstand van 50.58 euro.

Historische beurskoersen Randstad

aandelenkoers randstad

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.