AltSignals trekt de aandacht in de voorhoede van een door AI aangedreven transformatie van de crypto industrie

De crypto wereld beweegt snel, past zich aan nieuwe, opwindende technologische ontwikkelingen aan en versnelt de acceptatie naarmate de markt steeds diverser wordt. Kunstmatige intelligentie (AI) is de nieuwste invloed die tot de verbeelding spreekt van crypto investeerders. Verschillende platformen verkennen de mogelijkheden die worden van het gebruik van AI op de blockchain.

Crypto

Een platform dat verder gaat dan verkenning is AltSignals, een van 's werelds meest vertrouwde aanbieders van trading signals. De ASI token presale werd gelanceerd om $12,15 miljoen op te halen en tegelijkertijd de ontwikkeling van een baanbrekende nieuwe trading stack, ActualizeAI, te ondersteunen, die de kracht zal demonstreren van het implementeren van AI in blockchain projecten. Wat is AltSignals? AltSignals heeft sinds de lancering in 2017 een formidabele reputatie opgebouwd als een van 's werelds belangrijkste leveranciers van trading signals. Met output die diverse markten omvat, waaronder forex, traditionele aandelen, Binance Futures, CFD's en crypto, bedient AltSignals een community van meer dan 50.000 gebruikers. Deelnemende leden hebben de mogelijkheid om te profiteren van uitzonderlijke trading signals. In 19 van de 32 maanden behaalden portefeuillehouders bijvoorbeeld een ongelooflijk rendement van 10x op hun Binance Futures posities.

Dit succes is gebaseerd op de marktleidende AltAlgo™ trading tool van het platform, die een uitstekende nauwkeurigheidsgraad tot 64% heeft opgeleverd. Om dit boven de 80% te brengen, heeft AltSignals de ontwikkeling aangekondigd van een gloednieuwe door AI aangedreven trading stack: ActualizeAI.

ActualizeAI combineert meerdere AI-mogelijkheden om een krachtig pakket te leveren voor het nemen van winstgevende beslissingen. Machine learning algoritmen passen op regels gebaseerde logica toe om marktoperaties te begrijpen. Natuurlijke taalverwerking (NLP) verbetert leren en sentimentanalyse, waardoor het uitvoervolume en de nauwkeurigheid toenemen. Dit is een dynamische en effectieve oplossing voor concrete inzichten en winstgevendheid.

Ondertussen speelt versterkend leren een cruciale rol bij het balanceren van de verhouding tussen risico en opbrengst, waardoor de community optimale koop- en verkoopprijzen voor hun bezit krijgt. ActualizeAI doorzoekt voortdurend de markten en biedt gebruikers real-time gegevens, waarbij elke dataping wordt gebruikt om de kwaliteit van de signalen bij te werken, te verfijnen en te verbeteren. Met deze vooruitgang is ActualizeAI klaar om een pionier te worden, die het immense potentieel van AI op het gebied van blockchain laat zien.

Hoe werkt ASI?

De AI-mogelijkheden van AltSignals en het ecosysteem zullen worden aangedreven door het ASI-token. Tokenhouders die 50.000 munten kopen, krijgen automatisch gratis toegang tot AltAlgo™ en levenslange toegang tot ActualizeAI vanaf het moment dat het wordt vrijgegeven. Zo krijgen ASI-tokenhouders onmiddellijk een voorsprong bij het onderhandelen over volatiele crypto markten, waarbij ze profiteren van de uitgebreide utility die wordt verkregen door het bezit van de ASI coin.

Bovendien krijgen houders van ASI coins volledig stemrecht over bestuurskwesties, inclusief door de community geleide suggesties, waardoor ze de toekomstige strategische richting van het platform kunnen vormgeven. Deze empowerment van de AltSignals community maakt verdere ontwikkeling van het platform mogelijk, waardoor het een ultiem trading platform wordt.

Bijkomende voordelen voor de ASI community zijn toegang tot de elitaire AI Members Club die zelf extra speciale functies ontgrendelt. Deze omvatten vroege toegang tot publieke en private crypto presale evenementen van het hoogste kaliber, deelname aan online trading toernooien en de kans om opwindende nieuwe feature implementaties te bètatesten, waarbij ASI tokens beschikbaar zijn in ruil voor feedback.

Hoe ver kan ASI groeien?

AltSignals heeft een uniek voordeel in crypto presale omdat het al de steun heeft van een gevestigd platform en een gebruikersbestand van meer dan 50.000 bestaande leden. Met de opwindende acceptatie van AI in blockchain en het uitstekende momentum dat tijdens de presale is opgebouwd, waardoor er tot nu toe al $1.0m is opgehaald, is het duidelijk waarom zoveel beleggers die investeren in crypto zich haasten om in te stappen bij de ASI presale en onderdeel te worden van deze solide investeringsoptie.

ASI is momenteel beschikbaar in fase 1 van de presale voor slechts $0.015 per token. Dit zal tegen het einde van de presale oplopen tot $0,02274, voordat ASI wordt vrijgegeven op openbare exchanges. Deskundigen kijken al naar het potentieel van KSI zodra het het publieke bewustzijn bereikt en het potentiële publiek groeit. Met technische functies die in de rest van 2023 regelmatig worden uitgerold, voorspellen analisten dat ASI snel omhoog zal schieten en tegen het einde van het jaar mogelijk $0,30 kan bereiken, waarbij tegen 2025 de grens van $1 doorbroken kan worden.

Is ASI een goede optie voor het investeren in crypto?

De lancering van het ASI presale evenement heeft veel cryptofans, evenals investeerders buiten het Web3-landschap, gewezen op de mogelijkheden om AI te gebruiken om winst uit de blockchain te halen. Met een baanbrekende nieuwe acceptatie van nieuwe AI-technologieën die op handen zijn, heeft ASI een enorm potentieel om uit te groeien tot een van de meest toonaangevende crypto projecten van de komende jaren.

De huidige symbolische prijs van $0.015 wordt gezien als ernstig ondergewaardeerd voor een project dat uitgebreide utility, bestuur en uitstekende deflatoire tokenomics zal opleveren. Op basis hiervan wordt aan enthousiaste investeerders geadviseerd om hun tokens nu te kopen en zo FOMO te vermijden.

Je kunt hier deelnemen aan de ASI presale.