Amerikaanse wetgevers richten zich op de hervorming van crypto belasting - de perfecte storm voor de komende algemene release van MCADE

Amerikaanse wetgevers blijven zich richten op hervorming van de regels voor crypto belasting en proberen om mazen in de wet te sluiten die voordelig zijn voor welvarende crypto investeerders, met name door te focussen op het witwassen van digitale vermogens. Dit wordt gezien als het nieuwste in een reeks wetgeving en juridische uitdagingen die door de Amerikaanse overheid en overheidsinstanties zoals de SEC zijn aangebracht. Crypto enthousiastelingen wachten af of hun crypto vermogens aan dezelfde belastingregels moeten voldoen als traditionele manieren van investeren.

Hoewel dit problemen kan veroorzaken voor actieve handelaren, zouden degenen die investeren op de lange termijn veiligheid kunnen vinden in de nieuwe GameFi coin Metacade, die nu in de laatste fase van de presale zit, voorafgaand aan de algemene release van de eigen MCADE coin.

Wat zouden hervormingen van de crypto belasting kunnen betekenen voor crypto handelaren?

Volgens de huidige wetgeving kunnen crypto handelaren een "wash sale" uitvoeren wanneer een digitale activa waarde verliest. Dit is een methode waarbij een beveiliging met verlies wordt verkocht en vervolgens tegen een lagere waarde wordt teruggekocht in de hoop dat de prijs binnen een periode van 30 dagen zal stijgen.

Door met verlies te verkopen, kan iemand bij het investeren het activa verlies op papier realiseren en zo een belastingvoordeel krijgen op de verkochte crypto holding, terwijl hij binnen een maand ook kan profiteren van potentiële winsten op dezelfde valuta. De voorstellen zouden de belastingdruk van de belastingbetaler verschuiven naar beurzen, waardoor het toezich van de SEC op crypto handel platformen toeneemt.

Hoewel de voorstellen nog door het Congres moeten worden aangenomen en aanzienlijke obstakels moeten overwinnen voordat ze wet worden, dienen de voorstellen als een indicatie dat de overheid nauwer let op digitale activa en dat regels van de SEC voor crypto steeds waarschijnlijker worden.

Metacade groeit voorspoedig naarmate de algemene release datum nadert

Terwijl de dreiging van crypto belasting regeling onzekerheid veroorzaakt op de cryptomarkt, gaat Metacade in volle vaart vooruit tijdens zijn presale en trekt het beleggers die willen investeren in groten getale aan.

Sinds de ICO werd gelanceerd in het vierde kwartaal van 2022 voor $0,008 per token, is er in slechts enkele weken tijd een opmerkelijk niveau van investeringen behaald. Nu de presale in zijn laatste fase zit, hebben investeerders beperkte tijd om een opwindende nieuwe token tegen een redelijke prijs te kopen voordat MCADE algemeen beschikbaar wordt.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuwe online virtuele gamehal die tot doel heeft 's werelds grootste verzameling play-to-earn (P2E) arcade games naar een massapubliek van gaming enthousiastelingen en crypto fans te brengen. Metacade streeft ernaar om een spannende verdien ervaring te bieden aan zijn groeiende community met een uitgebreid en ongeëvenaard beloningssysteem dat verder gaat dan de P2E mogelijkheid van GameFi titels. Andere inkomsten kanalen die door Metacade worden aangeboden, zijn onder meer het Compete2Earn schema, dat MCADE token houders stimuleert om hun tokens in te zetten in ruil voor deelname aan lucratieve prijsvragen en online toernooien. Ondertussen worden gebruikers beloond telkens wanneer ze sociale inhoud op de hub posten in alpha sharing, beoordelingen en bijdragen aan Reddit achtige subforums om een bloeiende community op te bouwen.

Hoe werkt MCADE?

MCADE is een ERC 20 munt en het medium van uitwisseling op het platform dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot spellen en merchandise, terwijl het ook als stimulans dient voor gebruikers. Terwijl gebruikers bijdragen aan het ecosysteem van Metacade met behulp van MCADE tokens, genereren externe adverteerders, game studios en Web3 job providers inkomsten voor het platform door te betalen voor ruimte of door titels op Metacade uit te brengen.

Met uitgebreide functionaliteit ingebouwd om de onderliggende waarde van MCADE te ontsluiten, zal de overgang naar een volledige governance token, waarbij de MCADE community volledige stemrechten krijgt over alle strategische beslissingen over de toekomst van het platform, de waarde verder omhoog stuwen. Ondertussen heeft het team en de platform code een grondige audit door CertiK ondergaan om de levensvatbaarheid van het project verder te verifiëren en investeerders een extra geruststelling te bieden.

MCADE: Aandrijving van GameFi innovatie

Het platform van Metacade zit boordevol baanbrekende en innovatieve functies, waarvan de beste het revolutionaire Metagrants programma is. Ontwikkelaars kunnen de GameFi revolutie naar voren duwen door crypto financiering aan te vragen om de ontwikkeling van nieuwe exclusieve titels voor Metacade te ondersteunen.

Elk idee wordt gepoold en voorgelegd aan de MCADE community, die voor hun favorieten stemmen. De inzendingen met de meeste stemmen worden geproduceerd met de steun van crypto financiering. Dit zorgt niet alleen voor betrokkenheid van de community omdat nieuwe titels helpen het platform te evolueren. De bredere Web3 ruimte profiteert ook omdat werkgevers via een andere opwindende functie van Metacade, de Work2Earn initiatief, toegang krijgen tot het beste nieuwe ontwikkel talent.

Is Metacade een goede investering?

Nu crypto belasting voorstellen gevestigde cryptocurrencies uitdagen om mogelijk te navigeren, en met toenemende controle door de SEC, kunnen crypto markten hun voortgang in de openingsweken van 2023 belemmerd vinden.

Metacade blijft echter buitengewoon sterk presteren ondanks deze uitdagingen, met een veilig platform dat rijk is aan functies en de mogelijkheid biedt om aanzienlijke winsten te genereren voor degenen die vroeg investeren.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.