Waaraan moet het huidige relatiegeschenk voldoen?

Relatiegeschenken zijn van alle tijden en fungeren als blijk van waardering tussen zakelijke contacten, of vanuit de retail richting consument, hoewel we dan over give-a-way's spreken. Natuurlijk doet het ertoe in welke context het relatiegeschenk wordt gegeven; gaat het om een seizoensartikel, een geschenk voor feestdagen, of is er een zakelijke meeting bijvoorbeeld. Voor welk type relatiegeschenk er ook wordt gekozen, het is belangrijk dat het relatiegeschenk betekenisvol is, verrassend is, de gebruiker praktisch nut biedt en vooral ook op gebied van milieu verantwoord is.

Duurzaamheid staat centraal, ook op gebied van relatiegeschenken

Groene geschenken, die zo min mogelijk footprint achterlaten en ecologisch verantwoord zijn, bieden bedrijven een goede gelegenheid zich nog verder klimaatbewust te kunnen profileren. In dat geval is relatiegeschenkenbedrijf Greengiving dé partner voor bedrijven die de noodzaak van milieubewust handelen inzien en dit willen uitdragen, onder andere in de vorm van het weggeven van milieubewuste relatiegeschenken.

Greengiving, milieubewuste relatiegeschenken

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit tevoren. Dit komt binnen alle facetten van ondernemen tot uiting, waaronder het verstrekken van relatiegeschenken. Een relatiegeschenk moet echt als een leuk doordacht presentje aanvoelen voor de ontvanger, iets wat de begunstigde mag verrassen. Het assortiment van Greengiving weet duurzame relatiegeschenken tot iets heel leuks te maken.

Zo omvat het assortiment een breed scala van groen-producten, zoals bloemzaad bollen, maar ook vele praktische producten zoals eco-tassen die te bedrukken zijn met het bedrijfslogo. Tassen bedrukken is een echte trend geworden; zo zijn er ook ontzettend mooie katoenen en jute tassen in verschillende vormgeving binnen de collectie te vinden van Greengiving, waar je als bedrijf ook direct een goodiebag van kunt maken.

Mooie ecologische tassen met bedrijfslogo

Wie houdt er niet van het ontvangen van een goodiebag! Je kunt er als bedrijf voor kiezen om de goodiebag te geven als kerstgeschenk, of aan zakenrelaties, voorzien van (h)eerlijke gezonde lekkernijen, een mooie ecologische fles wijn, of wat dan ook. Je shopt deze producten bij Greengiving.

Ecologische materialen

Ecologische tassen, bedrukt met logo, kunnen mooie stevige deels katoenen, deels jute tassen zijn, maar ook vilt is een populaire optie. De materialen kennen allemaal een natuurlijke of gerecyclede herkomst, dat deelt net wat makkelijker uit. En kenden ecologische tassen voorheen een wat saaie, goedkope uitstraling, dit is met de huidige generatie eco-tassen al lang niet meer het geval. Ontmoet de fraaie shopper, mooie jute wijntas, de rugzak, koeltas of plunjezak; stuk voor stuk ware hebbedingen die de klant nog vaak en met plezier zal gebruiken.

Mooi design

Het gebruiken en praktisch nut van de tassen, samen met de eigentijdse vormgeving, maakt dergelijke tassen tot een gewild item voor de ontvanger van het cadeau. Ze zijn niet alleen praktisch, maar zijn echt van deze tijd. Ontdek bijvoorbeeld de gerecyclede tassenlijn, hiermee is de tas zelf al het geschenk. Maar ook op low budget gebied zijn er toepasselijke oplossingen, zoals de papieren tas of de katoenen tassen. Voor iedere situatie is er een ecologische tas verkrijgbaar van een mooi design.